bartaagnes@yahoo.com   +36205936398
bARTa Creative Studio
Ha igényed van a művészetre!

Rólam

Kiállították önarcképemet 2007-ben a Mai Manó házban és Japánban a Forte Forever kiállítás keretein belül.

Szőcs-Barta Ágnes vagyok. Kisgyermek korom óta érdeklődök a művészetek iránt. 9 évesen már verseket írtam, rajzkészségem pedig már a bölcsődében megmutatkozott. Gyerekként egy festőművésztől vettem órákat, az érettségit követően pedig több művészeti iskolában folytattam tanulmányokat. Elvégeztem többek között egy grafikusi-, egy fotós, egy videó műsor-készítői-, egy divattervezői-, egy lakberendezői-, egy rajzfilm- és egy animációs film készítői szakot. Fotó, grafika és film pályázatokon értem el eredményeket. Régi fotográfiai eljárást mutattam be társaimmal az érdeklődőknek a Sziget Fesztivál fotóssátrában 2001 -ben. Dolgoztam gyakornokként a Duna TV grafikai osztályán, a "Pozitív logika" nevű grafikai cégnél és a Fantázia malom rendezvényszervező cégeknél grafikusként, illetve részt vettem 2008-ban a Hellboy 2 című akciófilm utómunkálataiban is a Cube Effect nevű cég munkatársaként.

Az első gyerekem születése után elkezdett érdekelni a meseírás és a könyvillusztrálás. Később három gyerekes anyaként vállalkozóvá váltam, mert így tudtam megoldani, hogy eleget lehessek a gyerekeimmel. Minden évben tartok kézműves táborokat gyerekeknek, készítek filmeket cégeknek, férjemmel együtt pedig kézműves szitanyomással is foglalkozunk. Az általam tervezett mintákból pólóra, táskára készül nyomat.

Folyamatosan alkotok. Blogot írok alkotásaimról "Képeim története dióhéjban" címmel https://missxy.blog.hu.

YouTube csatornámra pedig rövid természetfilmeket készítek és műhelymunkáimról felvett videókból kreálok mozgóképet.

https://www.youtube.com/c/bARTacreativestudio

Honlapomon és Pinterest csatornámon képeimről készült fotógalériámba is belenézhettek.

https://www.bartacreativestudio.com/, https://hu.pinterest.com/szocs_barta_agnes

Instagram és Facebook oldalaimon pedig többek között felvehetitek velem a kapcsolatot.

https://www.instagram.com/bartacreativestudio,

https://www.facebook.com/bARTamuhely,

https://www.facebook.com/bartacreativestudio

 

 

Különleges munkáim

Egyedülálló eredeti animációk

Különdíj

A 40. Budapesti Függetlenfilm Szemlén 2009 áprilisában a "Barát, feleség, anya", a "Felvétel" és a "Három fiú és egy bárány" c. filmem különdíjjal jutalmazták.

Dolgaim

Több területen értem el díjakat, elismeréseket. Folyamatosan képzem magam és keresem az új kihívásokat. Rugalmas időbeosztásomnak és változatos munkáimnak hála mindig frissen vágok bele az új feladatokba. Ismerj meg és próbálj ki!

Minden érdekel, ami alkotás

A munkám a hobbim. Mindig dolgozok éppen valamin. Gyerek könyvet írok, illusztrálom, vagy filmet készítek, zajvédőfalat festek egy élhetőbb környezetért, vagy Betlehemet kreálok a Normafára.